söndag 7 februari 2010

Finmiddag

Måste verkligen säga att det är synd om sådana som måst sjunka så lågt att de äter mat ur soporna.

Igår hade vi dykarfest hemma hos K&H's och det serverades grisinnerfilé med blåmögelostsås. Vi började fundera kring ifall vi borde starta upp en blogg om bara sopdykning. Det skulle vara bra dokumentation, informativt för andra och framför allt lite som en nagel i ögat åt de som ogillar sopor.
Idag var det fisksoppa som stod på menyn. Och fisken var ju naturligtvis fiskad ur en soptunna.

Hade både syster och bror på besök igår. Om väl ett kort besök, eftersom både jag och Sanna var upptagna med skolarbete, så blev det lite diskussion, lite kaffe och en hel del dagstidning.

2 kommentarer:

Anonymous elli sa...

sv: ja, är verkligen sugen på att gå Kulturmontör, meen skulle kännas lite onödigt att gå 2 år i gymnasiet och sen byta till Kulturmontör. vet inte om det är värt det. ):

11 februari 2010 kl. 02:28  
Blogger JOEL sa...

Hejsan Elli!

Kan förstå att det känns lite onödigt. Det är jätte synd att dom bara tar in vart tredje år, men tyvärr får inte fler plats på en och samma gång.
Det beror helt på hur intresserad du är. När jag började på Kulturmontör 2005 så var vi bra 3 av 12 som var 16 år. Han som var äldst var 26. Så ifall du skulle var 18 skulle det inte alls vara speciellt konstigt. Men det här är ju något som är helt upp till dej.
Kul att du undrade i alla fall och kom ihåg att inget i livet är bestämt efter andra stadiet! :)

12 februari 2010 kl. 12:09  

Skicka en kommentar

Prenumerera på Kommentarer till inlägget [Atom]

<< Startsida